Διοικητικο Συμβούλιο

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Τη δεύτερη νίκη της σε τοπικά ντέρμπυ για φέτος, μετά από εκείνη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Εξαρχείων, πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στον Άτλαντα Κυψέλης με το εμφατικό 0 – 3 , που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα μαζί με τους 3 αναπληρωματικούς ήταν :

1. ΝΑΚΟΣ Ν.

2. ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.

3. ΠΑΛΑΜΑΡΑΣ Α.

4. ΚΟΥΒΑΡΗΣ Α.

5. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α. ( C )

6. ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ Ι.

7. ΠΟΡΙΩΤΗΣ Γ.

8. ΚΥΡΚΑΣΙΑΔΗΣ Χ.

9. ΜΑΡΗΣ Ε. ( 62΄ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ Π. )

10. ΠΟΡΙΩΤΗΣ Α. ( 85΄ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Γ. )

11. ΣΙΑΣΟΣ Δ. (77΄ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. )

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά με διάθεση να πιέσει την κυκλοφορία μπάλας των αντιπάλων και να τους οδηγήσει σε λάθη, τα οποία θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί για να σκοράρει. Έτσι κι έγινε. Αφού πρώτα προειδοποιήσαμε με μια χαμένη ευκαιρία του Μάρη, αποτέλεσμα της πίεσης μας, στη συνέχεια καταφέραμε με τον ίδιο δράστη να πετύχουμε το πρώτο μας τέρμα στο 30΄ της αναμέτρησης κάνοντας το 0 – 1. Σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού, η αντίπαλη ομάδα έδειχνε να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που το εκμεταλλευτήκαμε πλήρως πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα μετά από διπλή προσπάθεια του Μάρη στο 32΄. Χάρη στα δύο αυτά τέρματα καταφέραμε στην πορεία του ημιχρόνου να ελέγξουμε πλήρως το ρυθμό και να μην απειληθούμε. Αντίθετα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα αν είχαμε περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εκεί ακριβώς που σταμάτησε το πρώτο. Με την ομάδα μας δηλαδή να ελέγχει το ρυθμό, να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά να παρουσιάζεται κάπως επιπόλαια στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να πετύχει ένα τρίτο τέρμα που θα ΄΄ κλείδωνε ΄΄ το παιχνίδι. Στο 70΄ της αναμέτρησης λίγο έλλειψε να μας τιμωρήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, καθώς οι αντίπαλοι βγήκαν σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Νάκος, στη μοναδική φορά σε ολόκληρο το παιχνίδι που χρειάστηκε, δήλωσε παρών και απομάκρυνε. Στο 78΄ του παιχνιδιού, έπειτα από ακόμα μια ωραία επιθετική ανάπτυξη της ομάδας μας, ο Μουρδουκούτας βρέθηκε αριστερά και έσπασε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον επερχόμενο Σμυρνιωτάκη, ο οποίος με μονοκόμματο αριστερό σουτ, αυτή τη φορά, στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 0 – 3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για φέτος. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η αγωνιστική επάνοδος του παίχτη μας Καρανίκα, μετά από 10 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος.

Για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας υποδέχεται τον Αρίωνα στο γήπεδο της Αλεπότρυπας την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι. Με νίκη μπαίνουμε για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου. Γι αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

akadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimies

Χορηγοί

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copy­right © 2014. All Rights Reserved.Ακης Πανώτης

This email address is being pro­tected from spam­bots. You need JavaScript enabled to view it.