Διοικητικο Συμβούλιο

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας με σκορ 2 – 0 απέναντι στον Αρίωνα παρουσιάζοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα, καθώς για περισσότερα από 65΄ αγωνίστηκε με 9 παίκτες.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα μαζί με τους 3 αναπληρωματικούς ήταν :

1. ΝΑΚΟΣ Ν.

2. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ.

3. ΠΑΛΑΜΑΡΑΣ Α. ( 84΄ ΗΛΙΟΥ Θ. )

4. ΚΟΥΒΑΡΗΣ Α.

5. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α. ( C )

6. ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ Ι.

7. ΠΟΡΙΩΤΗΣ Γ. ( 10΄ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. )

8. ΚΥΡΚΑΣΙΑΔΗΣ Χ.

9. ΜΑΡΗΣ Ε.

10. ΠΟΡΙΩΤΗΣ Α. ( 31΄ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ Π. )

11. ΣΙΑΣΟΣ Δ.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αλλά και στις καλές εκκινήσεις των αγώνων έδωσε η ομάδα μας. Για άλλο ένα παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά πιέζοντας τον αντίπαλο και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4΄ χάρις στο πείσμα του Μάρη, ο οποίος αρχικά πίεσε τον αντίπαλο αμυντικό, εν συνεχεία κέρδισε την μπάλα και τελικώς πλάσαρε εύστοχα για να ανοίξει το σκορ. Η συνέχεια για την ομάδα μας ήταν ανάλογη καθώς συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες για να διευρύνει το δείκτη του σκορ, αλλά δεν είχε την κατάλληλη ψυχραιμία στα τελειώματα των φάσεων. Και ενώ όλα έδειχναν ότι εύκολα ή δύσκολα θα κυριαρχούσαμε και σε αυτό το παιχνίδι και θα πετυχαίναμε μια ακόμα νίκη μέσα σε 2 λεπτά όλα άλλαξαν. Η ψυχραιμία και η ηρεμία έδωσαν τη θέση τους στο θυμό και τον εκνευρισμό. Αποτέλεσμα αυτού ήταν 2 απανωτές αποβολές στο 25΄ και το 26΄ αντίστοιχα. Η πρώτη για τον Παυλόπουλο Αλέξανδρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η δεύτερη για το Σιάσο με απευθείας κόκκινη κάρτα. Λογικό, λοιπόν, θα ήταν αυτές οι 2 απανωτές αποβολές να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες μας, αλλά αντί να συμβεί αυτό, τους πείσμωσε. Έκλεισαν αριστουργηματικά τους χώρους στην άμυνα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην χάσει ο αντίπαλος κάποια κλασσική ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν έμειναν όμως εκεί καθώς στο 31΄, μετά από μία αντεπίθεση, με δεξί πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Μουρδουκούτας έκανε το 2 – 0, παρά την προσπάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πρώτο μας μέλημα όπως είναι λογικό, ήταν η διασφάλιση του μηδέν στην άμυνα, καθώς ένα τέρμα θα ξαναέβαζε τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Και τα καταφέραμε άριστα, καθώς στις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι αντίπαλοι επιθετικοί, είτε ο Νάκος είτε οι αμυντικοί είχαν τις κατάλληλες τοποθετήσεις για να αποσοβήσουν τα χειρότερα. Σπαταλήσαμε μάλιστα και 2 – 3 κλασσικές ευκαιρίες με τους Μάρη και Μουρδουκούτα, καθώς η κούραση και η υπερπροσπάθεια δεν τους επέτρεψαν να έχουν το απαραίτητο καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα που θα αποτελείωνε τον αντίπαλο και θα έγερνε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ μας. Η υποαριθμία μας για όλο αυτό το διάστημα δεν μας επέτρεψε να χαλαρώσουμε δευτερόλεπτο. Έτσι με το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή επήλθε μια ανακούφιση καθώς ανταποκριθήκαμε πλήρως στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού και κερδίσαμε.

Για τη 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι από τον Ιπποκράτη την Κυριακή το μεσημέρι στις 15:00 με ξεκάθαρο στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη, και πρώτη μακριά από το γήπεδο μας, που θα την εδραιώσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

akadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimies

Χορηγοί

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copy­right © 2014. All Rights Reserved.Ακης Πανώτης

This email address is being pro­tected from spam­bots. You need JavaScript enabled to view it.