Διοικητικο Συμβούλιο

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Με το αριστερό ξεκίνησε το 2017 για την ομάδα μας καθώς σε ένα παιχνίδι όπου κανένας από τους παίκτες μας δεν μπήκε στο κλίμα της αναμέτρησης ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 0 – 3 από τον Κρόνο Αιγάλεω.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα μαζί με τους 3 αναπληρωματικούς ήταν :

1. ΝΑΚΟΣ Ν.

2. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

3. ΠΑΛΑΜΑΡΑΣ Α. ( 48΄ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ Θ. )

4. ΚΟΥΒΑΡΗΣ Α.

5. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α. ( C )

6. ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ Ι.

7. ΠΟΡΙΩΤΗΣ Γ.

8. ΚΥΡΚΑΣΙΑΔΗΣ Χ. ( 55΄ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Ι. )

9. ΜΑΡΗΣ Ε.

10. ΗΛΙΟΥ Θ. ( 50΄ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Γ. )

11. ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ Π.

Μετά από 3 σερί εντός έδρας νίκες που είχαν συνδυαστεί και με αρκετά καλές εμφανίσεις η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που δε χωράει κριτικής καθώς η απόδοση όλων μας των παικτών ήταν κάκιστη και δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ το παιχνίδι όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά αυτή η ήττα. Στα πρώτα δέκα λεπτά η ομάδα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι θέλοντας να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια κλασσική ευκαιρία για γκολ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η αντίπαλη ομάδα απέκτησε πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού και ξεκίνησε να δημιουργεί ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 20΄ μετά από μια εκτέλεση φάουλ ο αντίπαλος επιθετικός πήδηξε για κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Η ομάδα μας συνέχισε να μην βγάζει αντίδραση στην πίεση και την κατοχή μπάλας του αντιπάλου με αποτέλεσμα να μην αλλάζει ούτε στο ελάχιστο η εικόνα του παιχνιδιού και στο 30΄ μετά από μια εκτέλεση κόρνερ αυτή τη φορά και αφού η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς μας ο αντίπαλος επιθετικός πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 0 – 1. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής μας θέλησε κάνοντας 3 γρήγορες αλλαγές να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι για 15 λεπτά και προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες με σκοπό να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς η αντίπαλη ομάδα κλείστηκε και η αντίπαλη άμυνα είχε τις απαντήσεις. Στη συνέχεια, και με το χρόνο να λιγοστεύει, οι παίκτες επιχείρησαν να πιέσουν αλλά με τελείως ανορθόδοξο τρόπο με αποτέλεσμα να αφήνουν πολλά κενά στην άμυνα μας. Αυτό εκμεταλλεύτηκε πλήρως η αντίπαλη ομάδα που βγαίνοντας μόνο σε αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε ακόμα 2 τέρματα, ένα στο 72΄ από θέση τετ-α-τετ και ένα στο 88΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ο Νάκος αποσόβησε τους περισσότερους κινδύνους στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά από μια τέτοια εμφάνιση οποιοδήποτε σχόλιο φαντάζει περιττό. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και δεν μας επιτρέπει να μείνουμε σε αυτήν την ήττα. Η ομάδα οφείλει να παρουσιάσει αντίδραση αρχής γενομένης από το ντέρμπι με το Θεμιστοκλή στο Αιγάλεω που ακολουθεί. Την Κυριακή το πρωί στις 11:00 στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

akadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimies

Χορηγοί

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copy­right © 2014. All Rights Reserved.Ακης Πανώτης

This email address is being pro­tected from spam­bots. You need JavaScript enabled to view it.