Διοικητικο Συμβούλιο

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Με μια ακόμα ισοπαλία με σκορ 0 – 0 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο η ομάδα μας, με αντίπαλο το Θεμιστοκλή στο Αιγάλεω. Έτσι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα μας βρίσκεται στην 6η θέση με 18 βαθμούς μόλις 3 πίσω από την 3η θέση που οδηγεί στη Β΄ Κατηγορία.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα μαζί με τους αναπληρωματικούς ήταν :

1. ΝΑΚΟΣ Ν.

2. ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.

3. ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.

4. ΚΟΥΒΑΡΗΣ Α.

5. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α. ( C )

6. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Γ. ( 71΄ ΜΑΝΤΕΛΟΣ Ι. )

7. ΠΟΡΙΩΤΗΣ Γ.

8. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. ( 82΄ ΗΛΙΟΥ Θ. )

9. ΜΑΡΗΣ Ε.

10. ΣΙΑΣΟΣ Δ.

11. ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ Π.

Προερχόμενη από τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση η ομάδα έπρεπε να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να αποδείξει ότι δεν της αξίζουν τέτοια αποτελέσματα όπως αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Και το έκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ, το οποίο και θα έδινε μια επιπλέον ψυχολογία στους παίκτες μας. Με το ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες μας ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού και πίεσαν ψηλά τον αντίπαλο αναγκάζοντάς τον να κάνει λάθη. Δεν μπορέσαμε όμως να τα εκμεταλλευτούμε καθώς μας έλειπε η καλή τελική προσπάθεια. Στο 20΄ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιάσου από δεξιά ο Παυλόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι και κατέληξε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ. Στο 30΄ και μετά από ωραία ανάπτυξη ο Μουρδουκούτας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πετρόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας με μια εντυπωσιακή αλλά και ενστικτώδη απόκρουση κατάφερε να διαφυλάξει την εστία του. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν καταφέραμε να απειλήσουμε ξανά με αξιώσεις.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε με όρεξη στο γήπεδο και προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες για να πετύχει κάποιο τέρμα και να προηγηθεί στο σκορ. Με κύριο εκφραστή το Σιάσο, ο οποίος επιχείρησε 3 σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή απειλήσαμε αλλά και πάλι η αντίπαλη άμυνα και ο τερματοφύλακας δεν μας επέτρεψαν να πανηγυρίσουμε. Πρώτο μέλημα της αντίπαλης ομάδας και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η διαφύλαξη του τέρματός της και όχι η δημιουργία φάσεων με αποτέλεσμα αυτό να δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας. Στο 85΄ η αντίπαλη ομάδα έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας ενός χτυπήματος εκτός φάσης στον Μαντέλο. Στα τελευταία 5 λεπτά και με το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ μας πιέσαμε ακόμα περισσότερο αλλά ο καλά κλεισμένος αντίπαλος και η έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να σκοράρουμε.

Με το τέλος του πρώτου γύρου σίγουρα η βαθμολογική θέση δεν μας ικανοποιεί, αλλά το σημαντικότερο είναι να προσπαθήσουμε να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιούνται και οι παίκτες μας. Αν συμβεί αυτό, τότε είναι δεδομένο ότι θα βελτιωθεί αρκετά και η βαθμολογική μας θέση. Επόμενο παιχνίδι, εκτός έδρας, την Κυριακή στις 12:30 στο γήπεδο των Τζιτζιφιών με τον τοπικό Φοίνικα Καλλιθέας. Θα είμαστε όλοι εκεί για ένα νέο ξεκίνημα.

akadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimies

Χορηγοί

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copy­right © 2014. All Rights Reserved.Ακης Πανώτης

This email address is being pro­tected from spam­bots. You need JavaScript enabled to view it.