Διοικητικο Συμβούλιο

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Δεύτερη διαδοχική επικράτηση, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση ξανά, για την ομάδα μας μέσα στο 2017 αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα Εξαρχείων σε ένα γειτονικό ντέρμπυ.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε τον αγώνα μαζί με τους 3 αναπληρωματικούς ήταν :

1. ΝΑΚΟΣ Ν.

2. ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.

3. ΠΑΛΑΜΑΡΑΣ Α.

4. ΚΟΥΒΑΡΗΣ Α.

5. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.Α. ( C )

6. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Γ.

7. ΠΟΡΙΩΤΗΣ Γ. ( 78΄ ΜΑΝΤΕΛΟΣ Ι. )

8. ΠΟΛΙΤΗΣ Ν. ( 46΄ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. )

9. ΜΑΝΣΟΥΡ Γ. ( 85΄ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Α. )

10. ΣΙΑΣΟΣ Δ.

11. ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ Π.

Γνωρίζαμε πολύ καλά πριν την έναρξη του παιχνιδιού τις ιδιαιτερότητές του καθώς επρόκειτο για ένα τοπικό ντέρμπυ, στα οποία οι ποδοσφαιριστές των ομάδων παρουσιάζουν πάντα ένα ιδιαίτερο γόητρο για τη νίκη. Μπήκαμε πλήρως συγκεντρωμένοι με σκοπό να εκμεταλλευτούμε από την αρχή όλες τις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδας, και πιέζοντας ψηλά την αντίπαλη άμυνα καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρία μόλις στο 5΄ με τον Μανσούρ. Σε μια πανομοιότυπη φάση στο 10΄ και μετά από πίεση των ποδοσφαιριστών μας ο Μανσούρ ανάγκασε σε λάθος τους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς, έκλεψε την μπάλα και από θέση τετ-α-τετ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την ομάδα μας στο ντεμπούτο του. Στην συνέχεια, η ομάδα μας παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά σταθερότητα δεν χαλάρωσε και συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Μανσούρ. Στο 40΄ και έπειτα από μια άρτια εκτελεσμένη αντεπίθεση από τους Ποριώτη, Σιάσο, Μανσούρ και Μουρδουκούτα ο τελευταίος με δεξί πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2 – 0 και έστειλε την ομάδα μας στα αποδυτήρια με ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε σοβαροί με διάθεση να διαχειριστούμε το παιχνίδι και το υπέρ μας αποτέλεσμα και να μην εκβιάσουμε καμία επιθετική προσπάθεια. Έτσι καταφέραμε πρώτα από όλα αμυντικά να μην απειληθούμε από την αντίπαλη ομάδα και στη συνέχεια επιθετικά να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες με σκοπό τη διεύρυνση του σκορ. Στο 66΄ και έπειτα από μια εξαιρετική διαγώνια πάσα του Σιάσου, ο Μανσούρ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν αστόχησε διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο το τελικό 0 – 3 για την ομάδα μας, και ολοκληρώνοντας παράλληλα ένα εξαιρετικό ντεμπούτο με 2 τέρματα και 1 τελική πάσα. Στα εναπομείναντα λεπτά κυκλοφορήσαμε την μπάλα αρκετά καλά και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στις οποίες όμως δεν ήμασταν το ίδιο εύστοχοι με τις προηγούμενες φάσεις.

Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το δεύτερο γύρο με 2 νίκες, αλλά και 2 πολύ καλές εμφανίσεις, οι οποίες της έχουν επιτρέψει να βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την τρίτη θέση και δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση που οδηγούν στη Β΄ Κατηγορία και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησε το ρεπό της. Καθίσταται σαφές ότι το παιχνίδι με τον Ηρακλή Περιστερίου αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς με νίκη θα βρεθούμε στην πρώτη τριάδα. Την Κυριακή το μεσημέρι στις 15:00 , λοιπόν , θα είμαστε όλοι στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι για να στηρίξουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

akadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimiesakadimies

Χορηγοί

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copy­right © 2014. All Rights Reserved.Ακης Πανώτης

This email address is being pro­tected from spam­bots. You need JavaScript enabled to view it.